"Zhytuni në një botë të re shijesh me koktejet tona të krijuara me shumë kujdes!"

Nëse kërkoni përvojë shijeje të jashtëzakonshme dhe freskuese, koktejet tona janë për ju!

Ne ju garantojmë një udhëtim shijesh, ku çdo gotë është një aventurë e re dhe e mahnitshme për ju.

Më shumë rreth koktejeve...

Nëpërmjet koktejeve tona, ju ftojmë të shijoni një përvojë shijeje me histori në vete. Secila gotë kokteji është rrëfim i një periudhe, një emocioni apo eksperiecnce të caktuar. Çdo shije e ndjerë nga gjuha, çdo aromë dhe kombinim unik, sjell një histori që do t’ju rrëmbejë me vete, e do ju qojë aty ku nuk qenë kurrë më parë.

VIDASUS

Vidasus është brend i pijeve alkoholike i prodhuar në “Destilerin Vidasus Nivokaz” në Republikën e Kosovës. Asortimani i prodhimeve nën emrin Vidasus përmban gin, vodka, liker, dhe raki që bartin emra kreativ e domethënës si Vodkullë, Dashni me Brina, Andërr, Zanë, Dukagin e Syrrush.

"HANDCRAFTED WITH LOVE"

E krijuar me dashuri e përkushtim!

Të gjitha pijet tona, edhe pse të ndryshme nga shija dhe niveli i alkoolit, e kanë një gjë të përbashkët. Të tëra janë të krijuara me përkushtimin më të madh, me vëmendje të lartë, dhe me përbërësin tonë sekret: – Një lugë dashuri!